14.8.2019 Judo Camp Karlov pod Pradědem

14.8.2019 Judo Camp Karlov pod Pradědem.
Den třetí.
Ráno v 7:00 se borci těšili na běh a posilování. Tak jak jsem psal již minule. Jak krásné holky klukům slíbili tak udělali. Myslím mladé slečny které si přišli s námi ráno zaběhat a za posilovat. Bylo to velmi motivační. Na posledním kilometru si někteří oproti včerejšku, zlepšili čas cca o 20 sec. Dost šílený sprint :D:D:D.
Pak jsme po snídani kolem 9:45 vyrazili na nejvyšší vrchol Jeseníku Praděd. 23 km tůra byla krásná a také velmi náročná. I ti nejmladší udolali celou vzdálenost bez jakékoli pomoci. Moc, moc je chválím. Dneska to byl opravdu výkon. Po návratu jsme šli, jako každý den do bazénu ochladit rozpálené údy. počasí nám opět vyšlo, tak proč ne....
Po večeři bylo, k vzhledem celodenní zátěží, osobní volno. Borci šli spát. Ale někteří naší borci (už je nebudu jmenovat), vzali nové kočky na večerní trénink na tatami. Slečnám se to moc líbilo, a věřím, že kluci měli u holek úspěch.
Zítra jim také slíbili, že půjdou s námi na ranní trénink (in-line bruslení), a také na trénink judo. Jejich mámy nás také vezmou na bembajs. Tak už se taky, i my dospělí, těšíme.
Tak zase zítra.